TINA NYBORG

Tina Yoga!
Yoga- og meditasjonsinstruktør

Ønsker du en sterkere og mer fleksibel kropp, og ro i sinnet? Yoga og meditasjon er for alle!

Tina er en erfaren yoga-, og meditasjonsveileder, og hun har bakgrunn som danser. Hun startet Drammen Magedansskole i 2001 for å undervise i magedans. Her lærte hun bort dans til alle aldersgrupper, og hadde egen danseundervisning for barn og ungdom. Hun har også samarbeidet med Røde kors og undervist dans for vanskeligstilt ungdom. Tina forstod tidlig at hun var lærer «by heart», og hun var allerede danseinstruktør da hun tilfeldigvis var på en yogatime. Og det var ikke nok å delta, hun forstod verdien og ville lære bort dette videre – hun ville gi yoga til folket. Ikke lenge senere tok hun derfor yoga utdannelse på Yggdrasil, og har senere tatt flere kurs.  Hun har jobbet som instruktør i yoga og dans på flere treningssentre. I dag jobber Tina kun online, og det funker!

Tinas arrangementer

Tina holder arrangementer innen yoga, meditasjon og mindfullness. Hun er svært erfaren med å holde arrangementer på nett.

Arrangementene finner du i kalenderen, ved å klikke på datoer med én eller flere prikker på. Du kan bla til neste måned også.

Tina tilbyr både gruppearrangementer og skreddersydde arrangementer for deg. Ønsker du et arrangement som ikke er på listen her, kan du sende en forespørsel i «Kontakt Tina» skjema litt lenger ned på denne siden.

oktober, 2022

Kontakt Tina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne siden benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen av hos oss. Ved å benytte siden videre samtykker du til dette.

X
X