SØMROM

Din lokale og digitale storsystye!

Et sted for alle som elsker å sy og lære sammen. Her hos Sømrom finner du kompetanse og profesjonell veiledning for å sette sydrømmene dine ut i livet.

Tanja Andreevas søm-karriere startet for alvor i 2017, da hun vant Symesterskapet på NRK. I kjølvannet av konkurransen, bestemte hun seg for å spre sygalskap og sømglede til alle som ønsker å lære, være kreative, og skape! Slik ble SØMROM til. Først som en anonym konto på Instagram, og nå som et fysisk sted på Tøyen i Oslo. SØMROM skal være et åpent sted for alle som ønsker å sy selv, eller få klær sydd og reparert av kompetente fagfolk.

Hun tok svennebrev i Kjole- og Draktsyerfaget i Februar 2020, etter 2 års læretid hos Tine Solheim Design. I tillegg har hun en praktisk pedagogisk utdanning (PPU) fra Universitetet i Stavanger, og kombinerer denne med syerfaring og brennende engasjement for faget til å utvikle sine sykurs. Tanja elsker å lære bort og dele av sin kunnskap, og prøver å smitte over mest mulig sy- og skaperglede i møte med sine kursdeltakere. Hos SØMROM vil du også møte andre flinke kursholdere, og kunne være med på ulike aktiviteter som byttekvelder, foredrag, sosiale arrangement m.m.

Tanja tar i tillegg på seg oppdrag innen søm og design av klær til både privatkunder og til prosjekt innen scenekunst, og har et mål om at SØMROM også kan fungere som et åpent verksted for flere profesjonelle innen faget. Jeg håper vi sees/sys hos SØMROM!

Sømroms arrangementer

Sømrom holder arrangementer med alt innen sy og søm, fra opplegg av bukser til presseteknikker og jålete detaljer.

Arrangementene finner du i kalenderen her. Du kan bla til neste måned også.

Ønsker du et arrangement som ikke er på listen her, kan du sende en forespørsel i «Kontakt Sømrom» skjema litt lenger ned på denne siden.

oktober, 2022

Kontakt Sømrom

Denne siden benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen av hos oss. Ved å benytte siden videre samtykker du til dette.

X
X