SEBASTIAN BREMER

Sommelier Sebastian Bremer

Har du lyst til å lære mer om vin, både alene og til mat?

Som oldebarn av den norske konjakkprodusenten Sverre Braastad, er Sebastian er oppvokst blant og med druer. Han ble tidlig interessert i vin, og har tilbragt til sammen ti år i Cognac og Bordeaux i Frankrike gjennom oppveksten. Her var han deltagende i produksjon, destillering og lagring av vin og konjakk fra barnsben. Senere tok han en bachelor i markedsføring og deretter gikk turen til London, der han jobbet med salg og markedsføring av vin i to år. Hjemme i Oslo har han jobbet lenge i restaurant og bar bransjen, som seg hør og bør for en ekte vinkjenner. Her tok han også formell utdannelse som sommelier ved Kulinarisk Akademi. I dag jobber han som sommelier ved restauranten St. Lars på Bislett, og ved siden av driver han reiseselskapet Reisetønnen, som arrangerer mat- vinturer til Frankrike for både privatpersoner og vinklubber. Sebastian har en ekte pasjon for mat og vin. Han er utadvendt, elsker å snakke med mennesker og har beina godt plantet på bakken. Han formidler vinsmaking tilpasset alle kunnskapsnivåer, og på en forståelig og engasjerende måte!

Sebastians kommende arrangementer

Arrangementer vil bli lagt inn snart, så følg med 🙂

Sebastian tilbyr arrangementer innen vin, konjakk og andre druebaserte drikkevarer. Om det er til mat eller vinene i seg selv, han kan det som er verdt å vite om druer!
Sebastian tilbyr både gruppearrangementer og skreddersydde arrangementer for deg. Ønsker du et arrangement som ikke er på listen her, kan du sende en forespørsel i «Kontakt Sebastian» skjema litt lenger ned på denne siden.

oktober, 2022

Kontakt Sebastian

Denne siden benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen av hos oss. Ved å benytte siden videre samtykker du til dette.

X
X