SARA CHACKO

Ernæringscoach, urteekspert, forfatter og foredragsholder

Balansert og sunn livsstil med Sara!

Sara Chacko er kjent som veileder, livsstilscoach, forfatter, foredragsholder og sin store kompetanse innen helse, kosthold og urtemedisin. Sara har drevet med og jobbet innen helse og kosthold i over 20 år. Hun har gitt ut flere bøker om mat, helse og kosthold og hennes siste bok, Dønn grønn, kom ut i 2018. Sara har også i mange år reist landet rundt for å holde kurs og foredrag om helse og kosthold.

I dag jobber hun som foredragsholder, kostholdsveileder og utvikler av plantebaserte oppskrifter. Hun har en bred kundekrets, som inkluderer både idrettsutøvere, ekstremsportsutøvere, forretningsledere, folk med kroniske lidelser, alvorlige sykdommer og barnefamilier. 

Saras store pasjon er å studere naturen. Det er en av grunnene til at hun ble inspirert til å lære seg mer om urtemedisin, mat og spesielt hvordan plantenes egenskaper påvirker kroppen. En annen grunn er at hun selv opplevde en merkbar positiv endring på kroppen når hun gjorde store endringer i sitt eget kosthold, på slutten av nittitallet. 

Sara er også kjent for å være en forkjemper økologisk, biodynamisk mat, i tillegg til næringsnett og lettfordøyelig mat. 
Hun har hatt et forhold til det vi kaller supermat hele sitt liv. Sara vokste opp i både Sverige, Sentral-Afrika og Sør-India og fikk allerede som barn fikk muligheten til å oppleve mange forskjellige råvarer, planter og matkulturer. For Sara var det naturlig å ha det vi i dag kaller supermat voksende i hagen, og det brenner hun også for i dag!

Saras kommende arrangementer

Sara holder arrangementer innen ernæring, mat og helse. Hun er svært opptatt av naturlige råvarer og veien til en sunn og bærekraftig livsstil. 

Sara tilbyr både gruppearrangementer og skreddersydde arrangementer for deg. Ønsker du et arrangement som ikke er på listen her, kan du sende en forespørsel i «Kontakt Sara» skjema litt lenger ned på denne siden.

oktober, 2022

Kontakt Sara

Denne siden benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen av hos oss. Ved å benytte siden videre samtykker du til dette.

X
X