PIZZAMANI

René munthe eik
Pizzanerd og blogger

Pizzamani! Mani! Det ligger egentlig ganske klart i ordet hva det handler om. Det er på grensen til en sykelig fasinasjon for pizza, og da spesielt den italenske. Og blir napolitansk pizza nevnt, ja da glipper nesten hele forstanden.

Det hele startet tidlig på 80-tallet. En barndoms ferietur til Rimini i Italia. Det var ute på en typisk “sydensk” aften at min første fascinasjon ble fattet. Det føles som om det var sist sommer jeg opplevde det. Vi barna ble plassert ved et bord nært kjøkkenet der pizzaovnen var plassert. Jeg kunne sitte å se rett inn i flammene.

Fascinasjonen var stor da jeg så pizzakokken kaste deigen rundt i luften som om det var en lek. Han førte dem i ovnen, og de så nesten levende ut der de svulmet opp og ble ferdig på bare få sekunder. Duftene, smakene og den intense stemningen på kjøkkenet gikk rett hjem i et ungt barnesinn.

Det var der og da interessen tok til for første gang. Denne helt spesielle opplevelsen har gjennom hele livet surret rundt i tankene mine.

“Det er på grensen til en sykelig fasinasjon”

Pizzamanis arrangementer

Pizzamani holder arrangementer med alt innenfor pizza og pizzabaking, alt fra ingredienser, fremgangsmåter, meltyper, deigtyper, elting, topping og steking – alt for at DU skal kunne lage den aller beste pizzaen!

Arrangementene finner du i kalenderen her, ved å klikke på datoer med én eller flere prikker på. Du kan bla til neste måned også.

Pizzamani tilbyr både gruppearrangementer og skreddersydde arrangementer for deg. Ønsker du et arrangement som ikke er på listen her, kan du sende en forespørsel i «Kontakt Pizzamani» skjema litt lenger ned på denne siden.

oktober, 2022

Kontakt Pizzamani

Denne siden benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen av hos oss. Ved å benytte siden videre samtykker du til dette.

X
X