Om yes unvrs

YES! Hva er det og hvem er YES?

yes! hva er det?

YES UNVRS er en helt ny tjeneste for livestream opplevelser, arrangementer og kurs, altså en tjeneste som tilrettelegger for kommunikasjon og interaksjon mellom publikum og aktør på nett. Ideen og konseptet modnet for alvor frem under koronapandemien, da vi så hvor mange som mistet inntektsgrunnlaget sitt, spesielt mindre bedrifter og enkeltpersonsforetak. Mennesker som lever og ånder for det de kan tilby, men som plutselig ikke kunne treffe publikumet sitt ansikt til ansikt. Nå har vi tilrettelagt for at disse, og mange flere kan nå ut til sitt publikum på nett, uten å måtte gjøre store investeringer i tech og markedsføring. Samtidig gir vi opplevelsene tilbake til deg som publikum, som endelig kan få opplevelsene rett hjem i egen stue. Og sist men ikke minst; det sier seg selv at både muligheter og publikum er større og mulighetene er flere på nett. Ved å delta eller holde arrangementer på nett kan mennesker som ikke bor på samme sted likevel møtes, mer effektivt, og mindre reising og logistikk!

Gleden for oss bak YES UNVRS ligger i å kunne bidra til at både publikum og aktører får nye og spennende muligheter. Om du vil vite mer om oss bak tjenesten kan du lese denne artikkelenResponsen er fullstendig overveldende, og vi er stolte over å ha rullet ut en flott tjeneste med så spennende aktører som har blitt så godt mottatt av publikum! Tjenesten slik du ser og bruker den i dag, er bare startstreken. Vi jobber i bakgrunnen med flere aktører som kan tilby sine opplevelser, arrangementer og kurs i vårt univers, og samtidig har vi store planer for tilrettelegging for helhetlige opplevelser, utvidelser, integrasjoner, samt partnere. Meld deg på vårt nyhetsbrev nyhetsbrev for å motta rykende fersk informasjon om det som rører seg hos oss!

Har du spørsmål eller kommentarer til oss utenom dette er du velkommen til å kontakte oss på post@yesunvrs.no

yes! Hvem er vi?

En håndfull blide, engasjerte og energiske damer står bak YES UNVRS. Med våre brede og forskjellige bakgrunner utfyller vi hverandre svært godt, og jobber på lag med hver våre styrker og kompetanseområder. Har du noe på hjertet er du velkommen til å kontakte oss!

Ida Tofthagen

Daglig leder og partner
ida @ yesunvrs.no

Nina Kormilitzine

Styreleder og partner
post @ yesunvrs.no

Julie Kaardal Lepsøe

Rådgiver digitale medier og partner
post @ yesunvrs.no

Oda Sevaldsen

marked og sosiale medier
oda @ yesunvrs.no

vi holder deg oppdatert!


Meld deg på vårt 
nyhetsbrev for å motta info om nye arrangementer og aktører hva disse kan tilby akkurat for deg.

Da vil også motta nyheter, konkurranser, tilbud og rabattkoder for deltagelse på arrangementer!

YES UnVRS – best på livestream opplevelser!

Denne siden benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen av hos oss. Ved å benytte siden videre samtykker du til dette.

X
X