OFTE STILTE SPØRSMÅL

Lurer du på noe? Les våre ofte stilte spørsmål og svar her. 

Spørsmål: Hvor finner jeg påmeldingsbekreftelse og kvittering for arrangementet jeg har meldt meg på?
Svar: Dersom du har meldt deg på et arrangement, skal du finne bekreftelse og kvittering e eposten din. Husk å sjekke spam filteret også, samt å markere eposter fra YES UNVRS som sikre eposter, slik at du sikrer at de havner på riktig sted. 

Spørsmål: Arrangementet nærmer seg men jeg har ikke mottatt link til arrangementet enda, har dere glemt meg?
Svar: Link til hvert arrangement blir sent ut KORT tid før start, gjerne kun 10-60 min før start. Så lenge du har mottatt påmeldingsbekreftelse og kvittering på mail så er alt i den skjønneste orden. Du vil få tilsendt link til arrangementet på den eposten du oppga i bestillingen.

SpørsmålHvordan kan jeg delta på et arrangement jeg har meldt meg på?
Svar: Etter du har meldt deg på et arrangement og betalt, vil du få en påmeldingsbekreftelse og kvittering på epost. Husk å legge arrangementet i kalenderen din, så er du sikker på å huske det. Rett før arrangementstart vil du få tilsendt link til arrangementet på eposten du oppga ved bestilling, og når arrangementet starter trykker du på denne linken. Alle arrangementer starter presis på angitt tid, så logg gjerne inn et par minutter før. Det blir som å komme inn døra et par min før et møte. Det varierer hvilke videoløsninger aktørene bruker, og dermed også fremgangsmåte for «innslipp» i videoarrangementet.

Spørsmål: Jeg vil gjerne se arrangementet på TV’en min, hvordan gjør jeg dette? 
Svar: Du skal kunne se arrangementer på din smart-TV ved å bruke Cast eller AirPlay funksjon fra din mobil, pc eller nettbrett. Dersom du er tilkoblet din TV med kabel, skal du også kunne «speile» skjermen din på TV. Dette varierer fra type mobil/nettbrett/pc/TV som du har, og kan være lurt å teste på forhånd dersom du ikke er kjent med det fra før.

SpørsmålJeg vil ikke at arrangøren eller andre deltagere skal se eller høre meg. MÅ jeg ha på kamera og/eller mikrofon?
Svar: Nei, det er helt valgfritt! Du kan selv velge å slå av ditt kamera ved start. Vi anbefaler at du har mikrofonen slått av for at det ikke skal være bakgrunnsstøy for andre deltagere og slik at arrangøren kommer i fokus. Arrangøren kan også skru av din mikrofon.

Spørsmål: Jeg rekker ikke å  delta på arrangementet, kan jeg se det i reprise?
Svar: I all hovedsak, nei. Arrangementene på YES UNVRS er hovedsakelig live, akkurat som i arrangementer der vi møter opp fysisk. Unntak kan likevel forekomme og dersom dette er tilfelle vil dette kommuniseres av ansvarlig aktør.

SpørsmålJeg har et spørsmål til arrangøren, hvordan går jeg frem?
Svar: Dersom du har et spørsmål om et arrangement eller til aktøren selv, kan du kontakte ansvarlig aktør ved å fylle ut skjema nederst på aktørens side. 

Spørsmål: Kan jeg booke en aktør til et privat arrangement?
Svar: Ja! Dersom aktøren ikke har tilrettelagt for enkeltarrangementer på sidene til aktøren du ønsker å booke, kan du kontakte aktøren ved å fylle ut skjema nederst på aktørens side. Dersom du ønsker at vi i YES UNVRS undersøker muligheter for deg eller dere, kan du sende oss en mail eller fylle ut skjema nederst på forsiden.

Dersom du fortsatt lurer på noe, vennligst send en epost til hjelp@yesunvrs.no, så vil vi hjelpe så snart vi kan.

Denne siden benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen av hos oss. Ved å benytte siden videre samtykker du til dette.

X
X