NVA

Nova kapelrud – Artist, musiker og låtskriver

Konserter, intimkonserter, inspirasjon og veiledning!

Nova er oppvokst i den lille bygda Løten, og som 19 åring ble både Løten og Norge for lite for jenta som hadde stått bak et mikrofonstativ siden hun var 6. Da ble det en kreativ skole i Brisbane Australia som stod på agendaen med musikk, kunst og dans som temaer. Etter denne reisen ble hun boende i L.A i fem år for å jobbe mot menneskehandel i en frivillig organisasjon samt holde små konserter rundt omkring i metropolen. Da hun kom tilbake til Norge etter disse fem årene, kjente hun at musikk var veien å gå videre, og hun fant etterhvert produsenter og musikere som passet inn i musikkvisjonen. Hun har siden både gjort musikk på heltid og deltid i hovedstaden, gitt ut flere låter som har havnet på noen av de største spillelistene på Spotify og Tidal (bl.a Hits don`t lie og New music Friday) pluss blitt spilt av flere hundre ganger på P1 og P3. 

Nå jobber hun i reiselivsbransjen og gjør musikk ved siden av, med drømmen om å kunne leve ene og alene av sangstemmen og sin kreative skrivekunst. Ved siden av holder hun på med et bokprosjekt, lever for gode vennskap og hjemmelagede middager og alt annet som kan inspirere til den gode teksten og tekstformidlingen.

 

NVA's kommende arrangementer

NVA holder arrangementer innen musikk. Både konserter, intimkonserter, musikkinspirasjon og låtskriving.

Arrangementene finner du i kalenderen til høyre, ved å klikke på datoer med én eller flere prikker på.

NVA tilbyr både gruppearrangementer og skreddersydde arrangementer for deg. Ønsker du et arrangement som ikke er på listen her, kan du sende en forespørsel i «Kontakt NVA» skjema litt lenger ned på denne siden.

october, 2022

Kontakt NVA

Denne siden benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen av hos oss. Ved å benytte siden videre samtykker du til dette.

X
X