NIRMEL MAHE

ARTist, proffdanser og danseinstruktør

Har du lyst til å danse, Eller ønsker du å komme i form med dans? 

Nirmel er en erfaren danser og instruktør, og har jobbet med og drevet profesjonelt med magedans siden 2003. Nirmel er født i Norge, og med sine indiske aner er hun oppvokst med Bollywoodfilmer og hun utviklet tidlig en fascinasjon for musikk og dans. Etter hvert har hun også tatt utallige kurs i Bollywood- og magedans, men også samba, dancehall og poledance. Men nærmest til hjertet ligger Bollywood- og magedans. I 2008 vant hun «Dancer of the Year» i magedans, og har vært med som danser på tv program Rett fra hjertet, 4 Stjerners Middag og Norske Talenter med magedanser Helene Skaugen.

I dag er Nirmel instruktør og veileder ved Studio Orient i Oslo. I tillegg er hun utdannet make-up artist, og jobber som make-up veileder, vippetekniker og brynstyling i en salong på Majorstuen.

Nirmels kommende arrangementer

Nirmel holder arrangementer innen dans. Bollywood- og magedans hovedsaklig, men her kan det dukke opp litt av hvert!

Arrangementene finner du i kalenderen til høyre, ved å klikke på datoer med én eller flere prikker på.

Nirmel tilbyr både gruppearrangementer og skreddersydde arrangementer for deg. Ønsker du et arrangement som ikke er på listen her, kan du sende en forespørsel i «Kontakt Nirmel» skjema litt lenger ned på denne siden.

oktober, 2022

Kontakt Nirmel

Denne siden benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen av hos oss. Ved å benytte siden videre samtykker du til dette.

X
X