MOESTUE GRAPE SELECTIONS

Vin med adresse! Velkommen til spennende vinsmakinger.

Moestue Grape Selections importerer vin og brennevin fra klassiske europeiske vinland, med hovedvekt på franske, italienske og tyske produkter.

Innenfor de geografiske satsningsområdene våre, representerer vi kun særlig fremragende produsenter. Våre listeføringer er et resultat av nøye utvelgelse og klare kvalitetskrav. Vi arbeider med produkter som har en tydelig geografisk signatur, vin med adresse, viner som forteller hvor de kommer fra. Resultatet av kvalitetskontrollen og utvelgelsen er at du som kunde skal være sikker på at våre produkter er gode, regionaltypiske og blant de beste som er å få i sin kategori og klasse.  

Moestues arrangementer

 Moestue holder arrangementer innen vin og vinsmaking. Deres erfarne vinkjennere presenterer viner på en spennende og forståelig måte, som er underholdende og lærerikt – både om vinene selv og bakgrunn og kultur. Dette anbefales nye i vinverden og vinkjennere.

Arrangementene finner du i kalenderen, ved å klikke på datoer med én eller flere prikker på. Du kan bla til neste måned også.

Ønsker du et arrangement som ikke er på listen her, kan du sende en forespørsel i «Kontakt Moestue» skjema litt lenger ned på denne siden.

mai, 2021

Kontakt Moestue

Denne siden benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen av hos oss. Ved å benytte siden videre samtykker du til dette.

X
X