MIN MATGALE VERDEN

Kjersti Sandnes
Proff Hobbykokk og Gledespreder!

Mat med ekte glede! God mat trenger ikke være vanskelig. Kjersti byr på tips og triks for å løfte hverdags- og festmaten til nye høyder!

Da Kjersti ble mor til tvillinger, og husmor i 7 år, begynte hun å eksperimentere med å bytte ut halvfabrikata med mat laget fra bunnen – og her våknet matgleden. Rundt 30 års alderen fant hun ut at det var kjedelig å være stille og sjenert, og meldte seg inn i amatørteater. Snart ble hun også med som statist i filmer, og vipps så stod hun på scenen i Bergen som stand-up komiker! Kjersti er dermed svært scene- og skjermvant, og er et sprudlende vesen. Hun er svært engasjert og har mange jern i ilden. I 2013 deltok hun i første sesong av kakekrigen i, der hun kom på en delt andre plass. I  mange år har hun også vært med som frivillig i ungdomslag, og har med dette blant annet vært med på å arrangere kakekonkurranse i anledning Bergen 950 år sammen med kulturkontoret, der hun ledet showet, var konferansier og dommer. Hun har jobbet om ansvarlig for baking av kaker på Jordbærpikene, og i dag er hun kokk på helsesenter, der hun lager lunsj og middag til rundt 50 mennesker på rehabilitering. Kjersti driver både blogg og instagram konto med mat, og nå er hun også klar for å holde kurs! 

Kjersti er typen som gjerne kaster seg ut i det og tenker at det bedre å ha prøvd enn å ikke ha prøvd! Hun lar seg lett inspirere og er svært allsidig, og nå er hun klar for å holde kurs og arrangementer for å glede og inspirere nettopp deg!

Min Matgale verdens arrangementer

Kjersti holder arrangementer innen alt av matlaging; varmretter, salater, sauser, universaldressinger, baking og tips og triks. Og gjerne med god drikke til!

Arrangementer finner du i kalenderen her, husk å bla til neste måned også 🙂

Kjersti tilbyr både gruppearrangementer og skreddersydde arrangementer for deg. Ønsker du et arrangement som ikke er på listen her, kan du sende en forespørsel i «Kontakt Min Matgale Verden» skjema litt lenger ned på denne siden.

oktober, 2022

Kontakt Min Matgale Verden

Denne siden benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen av hos oss. Ved å benytte siden videre samtykker du til dette.

X
X