MARCUS GILLESPIE

Gastro- og gourmetkokk!

Lær å lage skikkelig digg mat med MArcus!

Da Marcus skulle begynne å tenke på yrkesvalg, var ikke dette en lett oppgave – han var ikke særlig interessert i skole. Som 17 åring reiste han til Frankrike der hans far bodde og jobbet. Han var svært matinteressert og lærevillig, og fikk snart jobb på eksklusive Hostellerie du Chateau. Det åpenbarte seg en ny verden med mestringsfølelse, utløp for fysisk aktivitet og konkurranseinstinkt, og han jobbet seg raskt oppover. Senere jobbet han også på La Palme d’Or i Cannes, med to stjerner i Michelin. Etter noen år i Frankrike bar det hjem til Oslo, der han jobbet på forskjellige kjente restauranter, og snart åpnet han dørene til BirdCall i Storgata, for å servere folket saftig comfort- og fast food. Han vil åpne et nytt konsept snart, men dette er så hemmelig at vi ikke får si mer enda. Med bakgrunnskunnskap om mat fra det franske kjøkken er Marcus en sann gourmet- og gastrokokk, og med både kunnskap og stor interesse for Nikkei, elsker han å eksperimentere og sette sammen menyer og mat fra de to kjøkkener. Men det han liker aller best med matlaging er skape noe, «det er det nærmeste jeg kommer å trylle» som han sier. Samtidig er Marcus en utrolig kreativ, omgjengelig og blid fyr, som elsker å dele sin kunnskap og gjøre mennesker glade med mat. Gled deg til mat med Marcus!

Marcus' kommende arrangementer

Arrangementer vil bli lagt inn snart, så følg med 🙂

Marcus holder arrangementer innen matlaging. Han er svært allsidig og kreativ, og behersker alle former for matlaging.
Marcus tilbyr både gruppearrangementer og skreddersydde arrangementer for deg. Ønsker du et arrangement som ikke er på listen her, kan du sende en forespørsel i «Kontakt Marcus» skjema litt lenger ned på denne siden.

oktober, 2022

Kontakt Marcus

Denne siden benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen av hos oss. Ved å benytte siden videre samtykker du til dette.

X
X