KOKKEMOR

Lillian Sameien Sørensen
Kokk og konditor i verdensklasse!

Lær å lage de lekreste  og beste kaker og søtsaker med Lillian! 

Lillian er en sprudlende og energisk dame som bor i Lillesand med mann og fire barn. Hun er fagutdannet kokk og har senere spesifisert seg innen konditori. Hun har jobbet som sous chef, kokk og kjøkkensjef både på hoteller, restauranter og i Nordsjøen og har alltid vært opptatt av at maten er god, både på smak og visuelt.

Lillian er av typen som bestemmer seg for noe – og gjennomfører med stil. Da hun bestemte seg for å bli best på smak og look, gikk hun all in og startet å øve. Dermed startet hun KokkeMor som en blogg på instagram i 2018, der hun deler bilder av verkene sine. Samme året deltok hun også i prestisjefylte Cake International i Birmingham, der hun fikk 3 plass i nybegynnerklassen. Nå er Lillian blitt svært erfaren, og den store drømmen er å kunne åpne sitt eget bakeri. I dag er hun aktiv i REKO-ringen i Kristiansand, og responsen er utrolig!

Nå kan du også bli med og lære å lage kaker og søtsaker du ikke trodde var mulig med Lillian, med arrangementer og kurs innen grunnoppskrifter, fondanter, frosting og utseende.

Psst – sjekk ut instagram siden til Kokkemor under – så skjønner du hva vi mener 😉

Kokkemors arrangementer

Lillian holder arrangementer innen kakebaking, søtsaker og pynting og frosting.  Gled deg til å lage kaker du ikke trodde var mulig!

Arrangementer finner du i kalenderen her 🙂

Lillian tilbyr både gruppearrangementer og skreddersydde arrangementer for deg. Ønsker du et arrangement som ikke er på listen her, kan du sende en forespørsel i «Kontakt Kokkemor» skjema litt lenger ned på denne siden.

november, 2021

Kontakt Kokkemor

Denne siden benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen av hos oss. Ved å benytte siden videre samtykker du til dette.

X
X