JONATHAN VARCOE

ART BY VARCOE, multikunstner

Har du lyst til å lære å utfolde deg, eller bærer du på en kunstnerdrøm? Jeg lærer deg pop-art, skisser, oljemaling, motiv og teknikk – you name it.

Jonathans karriere startet som modell. I den forbindelse ble det mye reising, og ventetid ble brukt til å tegne. En dag satt han på en flyplass da en mann kom bort og tilbød 5000 kr for tegningen han satt med i fanget. Det våknet en spire, og like etter skulle han satse for fullt. I dag driver han et kreativt byrå i Oslo med fokus på kunst og visualisering, eller Artvertising som han liker å kalle det. 
Tidlig i kunstkarrieren dekorerte han blant annet russebusser, og graffiti er et mye brukt innslag i hans i dag også, kunst som gir et veldig moderne preg. Jonathan er fargerik og det gis også utrykk for i stilen hans, der han ofte henter inspirasjon fra pop-kultur og kjente skikkelser som har vært med på å forme historien. Han er svært allsidig og kreativ, og behersker alle former for visuell kunst; akryl, olje, graffiti, digitaltrykk og gjenbruk. Han er også en svært inspirerende og engasjerende foredragsholder, og deler gjerne av seg selv og egen historie, samtidig som han motiverer til hvordan å følge drømmer og få utløp for egne talenter, og gjøre egen kunnskap relevant for andre.

Jonathans kommende arrangementer

Arrangementer vil bli lagt inn snart – så følg med 🙂

Jonathan holder arrangementer innen alt av visuell kunst. 
Jonathan tilbyr både gruppearrangementer og skreddersydde arrangementer for deg. Ønsker du et arrangement som ikke er på listen her, kan du sende en forespørsel i «Kontakt Jonathan» skjema litt lenger ned på denne siden.

oktober, 2022

Kontakt Jonathan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne siden benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen av hos oss. Ved å benytte siden videre samtykker du til dette.

X
X