For bedrifter

Kick-off, teambuilding, motivasjonsforedrag eller aktivisering av ansatte?
Det fikser vi!!

Kick-off, Teambuilding, motivasjonsforedrag eller aktivisering av ansatte?

YES UNVRS er en tjeneste for livestream opplevelser, arrangementer og kurs, både privat og for bedrift. Mulighetene er flere på nett enn lokalt. Og vi er i tider der det er viktig å aktivisere ansatte, samt opprettholde engasjement og holde på motivasjon, og ikke minst følelse av fellesskap.

Derfor tilbyr vi skreddersydde arrangementer for bedrifter, slik at du og dere slipper å finne opp kruttet på nytt. YES UNVRS har en pool med mange dyktige aktører, som byr på alt fra foredrag innen motivasjon og livsstil, til trening, malekurs, mat- og vinkurs – som deltagende eller seer. Dag eller kveld, to eller tusen ansatte, vi vil gjerne høre fra dere slik at vi kan legge opp et arrangement eller løp som passer deres behov 100%. Og psst. vi kan selvsagt tilrettelegge for engelskspråklige arrangementer!

Litt lenger ned på denne siden finnes et skjema. Vennligst fyll ut dette med eventuelle tanker om hva dere ønsker. Men vi hjelper gjerne også til med utformingen. Du er også velkommen til å kontakte oss på post@yesunvrs.no.

Ta kontakt, så snakkes vi!

Hollywoodtreneren Cornelis Elander
revolusjonerer trening på hjemmekontoret!

Hva har en Hollywood trener, medisinske professorer fra NTNU og en app til felles? Jo, målet er å få nordmenn opp av kontorstolen og forenkle trening for ansatte på hjemmekontor.  Covid-19 har snudd opp ned på arbeidshverdagen for alle i hele Norge, og nå kan du via Gründerselskapet YES UNVRS som har en modell om å levere tjenester til bedrifter livestream – investere i de ansattes helse, styrke team-følelsen og få ned sykefraværet. Les mer i denne artikkelen!

Her kan du lese mer om hva Cornelis kan tilby din bedrift.

Kult, ikke sant??
Legg igjen litt info her, og vi vil kontakte deg!

Denne siden benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen av hos oss. Ved å benytte siden videre samtykker du til dette.

X
X