oktober, 2021

tor14okt19:3021:30Event OverVirtuelt arrangementKurs i napolitansk pizza med Renè Munthe Eik!19:30 - 21:30 Arrangert av: Pizzamani, René Munthe Eik

Arrangementsdetaljer

VELKOMMEN TIL KURS I NAPOLITANSK PIZZA!

Med René Munthe Eik, Norges kuleste pizzanerd og pizzablogger!
Vil du lære å lage pizza i verdensklasse? På dette kurset lærer du mer om hva som skal til for at du skal kunne lage dine egne fantastiske napolitanske pizza hjemme. Enten i din egen ovn på kjøkkenet, eller i en profesjonell pizzaovn.
René Munthe Eik som kjører kurset er til daglig distribusjonsleder i Posten. Men på fritiden er han en ihuga pizzanerd. René driver bloggen pizzamani.no, facebookgruppen «pizzabakerne» og holder nå også på med å starte sin egen pizzeria og kurslokale. I dette nye kurslokalet kjører han nå online pizzakurs. Han besitter en enorm kunnskap og elsker å dele denne med andre!
Dette er et praktisk kurs. Det tar deg hele veien fra enkel men viktig kunnskap om mel, til den rykende ferske pizzaen som kommer dampende ut av ovnen.

Kurset er myntet på deg som er nybegynner, men også mer drevne hobbybakere vil kunne dra god nytte av kurset. Alle steg vil bli nøye gjennomgått, og man kan stille spørsmål direkte underveis.


  Kurset vil inneholde følgende:
 • Gjennomgang av typer mel og hvordan de brukes.
 • Elting av den optimale pizzadeigen.
 • Hvordan behandle deigen og hvordan den skal heves.
 • Forklaring av begrep, ord og uttrykk (som f.eks. bakersprosent)
 • Hvordan man måler opp små mengder gjær uten spesialvekt.
 • Hvordan man lager napolitansk pizzasaus.
 • Gjennomgang av de typer mozzarella (ost) men bruker.
 • Balling av deig.
 • Utbaking av pizzabunn for hånd.
 • Hvordan man tar pizzabunnen på spaden og av i ovnen.
 • Sprørsmål og svar.
- Pizzamani! Mani! Det ligger egentlig ganske klart i ordet hva det handler om. Det er på grensen til en sykelig fasinasjon for pizza, og da spesielt den italienske, sier René Munthe Eik.
Kursets varighet er 2 timer og starter klokken 19.30 torsdag 14. oktober. Ved stor pågang vil vi måtte stenge for påmelding, men vil da sette opp nye kurs.

Det vil ikke bli gjort opptak av arrangementet. Dersom du ikke kan delta denne dagen, meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for å få nyheter om neste arrangementer.
PRAKTISK INFO:

Arrangementet vil foregå live på Zoom og det blir selvsagt anledning til å kommunisere med René underveis i chat. Det vil være en chat-vert tilstede.

Påmelding skjer bittelitt lenger ned på denne siden. Når du sjekker ut vil du umiddelbart motta en bekreftelse på din deltagelse - husk å sjekk spamfilter dersom du ikke finner den i innboksen.

Link til selve arrangementet mottar du på eposten din ca 30 min før start. Når arrangementet starter trykker du bare på linken og følger instruksjonene, så er vi i gang.

Dersom du har spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på post@yesunvrs.no.
Nysgjerrig på René og Pizzamani? Da kan du lese mer HER!

Billettdetaljer

Billetter er ikke lenger tilgjengelig for dette arrangementet.

Tidspunkt

(Torsdag) 19:30 - 21:30

Arrangert av

Pizzamani, René Munthe EikPizzanerd og matblogger

Se flere detaljer

Dette arrangementet har allerede funnet sted.!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne siden benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen av hos oss. Ved å benytte siden videre samtykker du til dette.

X
X