oktober, 2021

Dette er et gjentagende arrangement

tor21okt18:3020:30Event OverVirtuelt arrangementHelseinvesteringen med Sara Chacko!18:30 - 20:30 Arrangert av: Sara Chacko

Arrangementsdetaljer

VELKOMMEN TIL NY RUNDE AV HELSEINVESTERINGEN 2021!

Helseinvesteringen 2021 gir deg en grundig, informativ og dyptgående innføring innen kosthold, ernæring og helse, veiledet av kostholdsguru Sara Chacko!
Dato for oppstart blir torsdag 21 oktober, og 6 uker fremover. Meld deg på nå for å sikre plass!
Helseinvesteringen 2021 er for deg som ønsker å lære mer om helse, kosthold, ernæring og urtemedisin, i tillegg til å skape en gunstig endring i hverdagen, relatert til helsen. Du får mengder av dyptgående informasjon, støtte og veiledning til å oppgradere helsen din og kostholdet ditt. Helseinvesteringen 2021 er ikke en detoxkur, men et kurs som gradvis integreres slik at alle deltakerne kan skape de endringer de ønsker i hverdagen. Sara Chacko vil veilede, kurse, holde foredrag og ha live matlaging ukentlig. Hun vil også dele spesialtilpassede og smakfulle oppskrifter, tips og råd til deltakerne under kursperioden.

Sara Chacko 
Sara er kjent for sin store kompetanse innen helse, kosthold og urtemedisin og har veiledet både kjente og ukjente fjes i en årrekke. Som et resultat av at flere av hennes klienter har etterspurt tettere oppfølging, veiledninger og kurs over tid, har hun nå lansert "Helseinvesteringen".
 
Stikkord for kurset; Enkelt, smakfullt lettfordøyelig og næringsrikt.

Hva er Helseinvesteringen 2021?
Et informativt og dyptgående online kurs med kostholdsveiledning og opplæring innen helse, ernæring og urtemedisin. Dette kurset med veiledning og skriftlig plan er laget for at du skal få oppgradert helsen din og kostholdet ditt. Tidsrammen er satt for at du som deltaker skal få tid til å integrere kurset i hverdagen over en periode på seks uker. Helseinvesteringen er også laget for at du skal få både støtte og veiledning til å gjennomføre de endringer de ønsker, på enklest mulig måte. Optimal helse, balanse og det å skape et overskudd i hverdagen gjennom riktig kosthold og noen enkle grep.
 
Hva Helseinvesteringen 2021 vil gi deg:
Sara deler en skriftlig kostholdsplan, til deltakerne under selve kursperioden, i tillegg til spesialtilpassede og smakfulle oppskrifter, tips og råd hver uke under selve kurset. Helseinvesteringen 2021 inkluderer også live matlaging slik at deltakerne vil få mer innsikt i hvordan de kan lage både smakfulle og næringsrike retter.

Hva får du?
· Ukentlige møter kveldstid med oppfølging
· Kurs og foredrag innen helse, ernæring og urtemedisin
· Skriftlig kostholdsplan
· Skriftlig plan med anbefalte kosttilskudd og urter
· Spesialtilpassede oppskrifter
· Live matlaging
«Jeg ser virkelig frem til å inspirere, kurse og veilede de av dere som blir med. Gleder meg også å få lov til å støtte deg til å skape de endringer som skal til for at du skal få det bedre og skape det du ønsker i livet ditt!» - Sara

Pris
Pris for kurset er kr 385 pr uke i seks uker, totalt kr 2310. Påmelding finner du ved å scrolle litt lenger ned. Ved å melde deg på ett av de seks arrangementene i Helseinvesteringen 2021 er du med gjennom alle 6 ukene det foregår. Det vil være mulig å melde seg på underveis, men vi anbefaler at du er med fra start. Dersom du har spørsmål kan du kontakte Sara og YES UNVRS helt nederst her på Saras side!

Praktisk info
Helseinvesteringen 2021 vil foregå direkte på Zoom. Sara vil få tilgang til din epost adresse, slik at hun kan direkte sende deg invitasjon til Zoom møtene samt annen oppfølging som oppskrifter og planer.

Meld deg på nå, og gjør deg klar for å investere i helse og livsstil, som varer!

Billettdetaljer

Billetter er ikke lenger tilgjengelig for dette arrangementet.

Tidspunkt

(Torsdag) 18:30 - 20:30

Arrangert av

Sara ChackoLivsstilsveileder, coach og urteekspertsara.m.chacko@gmail.com

Se flere detaljer

Dette arrangementet har allerede funnet sted.!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne siden benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen av hos oss. Ved å benytte siden videre samtykker du til dette.

X
X