CORNELIS ELANDER

Personlig trener, coach, motivasjons- og kostholdsveileder, kjendistrener. Kom i form med hollywoodtreneren!

Tid for å ta steget til en sunn og god livsstil? Cornelis hjelper deg med alt du måtte trenge innen helse, trening og velvære.

Du har vel hørt om Hollywoodtreneren Cornelis? Cornelis bor og jobber til daglig i Los Angeles, California, der han trener både kjente og kjære på sitt treningssenter i Beverly Hills. Trening og en sunn livsstil startet tidlig for Cornelis, som opprinnelig er fra Frogner i Oslo. Der pleide han å løpe Vigelandsparken rundt, og sykle Oslos gater opp og ned – før han startet opp sin egen, private PT klubb på midten av 2000 tallet. Ved siden av å trene forretningsfolk i lunchtiden, og proklamere sunne treningsmetoder for blant annet TV2 Nettavisen, tok Cornelis steget videre over til NY og USA allerede i 2007. Siden den gang har han trent både amerikanere og nordmenn, både gjennom TV serier, eget gym, og andre plattformer og kanaler mot et stort og stadig voksende publikum. Cornelis kan bookes inn for både PT klasser samt gruppeseminarer og bedrifts kick-offs. 

BOOK HOLLYWOODTRENEREN TIL DIN BEDRIFT!

Cornelis er svært opptatt av sterk og sunn livsstil, og med sitt store engasjement og lidenskap for dette har han en utrolig formidlingsevne som fanger publikums interesse og setter i gang langvarige og positive tankeprosesser, holdninger og endringer.
Å investere i de ansattes fysiske og mentale helse vil bidra til å senke sykefraværet eller forhindre økning, samt engasjere ansatte i tider der de fleste sitter alene på hjemmekontor. Og alt foregår selvsagt digitalt!

Programmene Hollywoodtreneren tilbyr bedriftsmarkedet skreddersys etter din bedrifts størrelse, ambisjoner, og behov. Alt for at deres bedrift og ansatte skal være med på gode opplevelser og friske og fornøyde ansatte. Win-win, ikke sant? Eksempler på opplegg for din bedrift kan være;

– Kick-off motivasjonsforedrag med forskjellige tema; enkle grep til en sunnere hverdag, hjemmetrening, do’s and dont’s etc.
– Treningsseminar med oppfølging på intervallbasis, med eller uten app (se lenger ned).
– Teambuilding med eller uten aktivitet, enkelthendelse eller som kick-off med oppfølging i serie, med eller uten app.

I tillegg til overnevnte tilbys tilgang og oppfølging med programmet og appen Myworkout Go i samarbeid med Cornelis. Hver ansatt vil kunne følge med på sine mål, og samtidig få god motivasjon og veiledning i felleskap. Programmet måler biologisk alder og maksimalt oksygenopptak. Dette tallet sier noe om hvor god kondisjonen er sammenliknet med andre på din alder. MyworkoutGo er laget på bakgrunn av 25 års forskning på trening og helseeffekt ved NTNU, og ved å bruke appen i 8-10 uker blir man i snitt 7-10 år yngre i fysisk alder, det lover Cornelis!

Kontakt oss lenger ned på denne siden for mer informasjon og uforpliktende tilbud!

«Jeg har et stort ønske om å dele av min kunnskap og å skape merverdi for alle de som så iherdig står på fra hjemmekontoret dag etter dag!»

- Cornelis Elander

Cornelis' kommende arrangementer

Cornelis holder arrangementer innen trening, coaching, ernæring, livsstil og motivasjon. Han er svært allsidig og engasjert – her er det noe for alle!

Arrangementene finner du i kalenderen til høyre, ved å klikke på datoer med én eller flere prikker på.

Cornelis tilbyr både gruppearrangementer og skreddersydde arrangementer for deg, samt egne opplegg for bedrifter. Ønsker du et arrangement som ikke er på listen her, kan du sende en forespørsel i «Kontakt Cornelis og YES UNVRS» skjema litt lenger ned på denne siden.

oktober, 2022

Kontakt Cornelis og YES UNVRS

Denne siden benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen av hos oss. Ved å benytte siden videre samtykker du til dette.

X
X