Vil du møte publikum på nett?
Vi er her for deg!

Som aktør hos YES UNVRS kan du tilby dine tjenester i form av livestream opplevelser, arrangementer og kurs på nett. Du som aktør hos YES UNVRS er gjerne en bedrift eller enkeltpersonsforetak, du vil ikke være ansatt hos YES UNVRS, men en selvstendig aktør med ansvar for dine egne arrangementer. Likevel, vi som jobber i YES UNVRS vil være her for å guide og hjelpe deg med å komme i gang, slik at du kan tute og kjøre på egenhånd! YES UNVRS gir deg plattformen og støtten du trenger. Sammen er vi på lag!

 Kanskje driver du med strikking, gjenbruk av klær, trening, kunst, lederutvikling, coaching eller driver du et osteysteri, et pølsemakeri eller er profesjonell eller hobbykokk? Hvis du brenner inne med din kunnskap og ønsker deg et større publikum, så er YES UNVRS stedet stedet for deg. Tenk hvilket enormt publikum som venter i kriker og kroker av landet (og verden!) på akkurat DEG og din kunnskap!

Hos oss får du en ferdig skreddersydd tjeneste der du kan fremme dine arrangementer på en profesjonell måte. Vi vet at markedsføring og tech er vanskelig, og derfor har vi gjort jobben for deg.

Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat. Kontaktskjema finner du litt lenger ned på denne siden 🙂

Nå ut til dine kunder

Gjennom YES UNVRS får dine kunder rede på alle dine kommende arrangementer og kurs, både i hovedkalenderen, og på din helt egne og unike landingsside.

Markedsføring

Vi hjelper deg i markedsføringen. Du får din egen landingsside og arrangementer med unike lenker som du enkelt kan dele selv. Vi benytter også nyhetsbrev og betalt markedsføring.

Hold kurs og arrangementer

Legg inn dine arrangementer enkelt på nettsidene, gjerne med vår bistand. Ta i mot påmeldinger og avhold arrangementer som planlagt. Du bestemmer når, hvordan og hvor mange!

Vi er her for deg

Vi er her for deg! Vi hjelper deg i gang, med backoffice, tekst, råd og kunnskap, både teknisk og menneskelig. Bra for deg = bra for oss. Sammen er vi på lag!

BLI EN AKTØR I YES UNVRS!

Vil du nå ut til et større pulikum men syntes det er vanskelig og forvirrende å komme i gang på nett?

Da passer YES UNVRS for deg! Vi tar oss av det tekniske og legger opp til enkel reach-out for deg, slik at DU kan fokusere på det DU kan best! 

Det er ingen utgifter forbundet med å være en aktør hos YES UNVRS. Vi tar kun en fee per deltager for administrasjon og markedsføring.

Kontakt oss for en nærmere prat om hvordan vi kan tilrettelegge for akkurat deg og dine tjenester!

Nysgjerrig?
Legg igjen litt info om deg selv og vi vil kontakte deg!

Denne siden benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen av hos oss. Ved å benytte siden videre samtykker du til dette.

X
X