AKTØRER I YES UNVRS

Her ser du aktører i YES UNVRS. På deres personlige sider kan du lese mer, se deres egne kalendere og kontakte de dersom du er på utkikk etter arrangementer som ikke er oppført. Oversikt over alle arrangementer i YES UNVRS finner du her.

Cornelis Elander

Personlig trener og hollywood coach
Du har vel hørt om kjendistreneren Cornelis? Han brenner for trening, kosthold, ernæring og velvære, og byr på alt fra treningstimer til motivasjonsforedrag både privat, og for bedrifter. Han holder til daglig til i LA, men hjemmepublikumet betyr mye for han, så vil han også hjelpe DEG med å nå dine mål!

Greta Karine Braathen

Kunstner - Galleri Mimmiart
Velkommen til kunstner Greta Karine Braathens online galleri! Her kan du se og kjøpe denne merriterte kundtnerens vakre malerier, både originaler og trykk. Fra tid til annen vil vi også tilrettelegge for live gallerivisninger også, der du kan bli kjen tmed kunstneren og hennes mange vakre malerier. Velkommen!

Kjersti Sandnes - Min Matgale VerdeN

PROff hobbykokk og gledespreder
Mat med ekte glede! God mat trenger ikke være vanskelig. Kjersti byr på tips og triks for å løfte hverdags- og festmaten til nye høyder. Kjersti vil holde arrangementer alt innen matlaging; varmretter, salater, sauser, universaldressinger, baking, tips og triks. Gjerne med god drikke til!

Lillian Sameien SørenseN - Kokkemor

Kokk og konditor i verdensklasse
Nå kan du bli med å lære og lage de lekreste kaker og søtsaker du ikke trodde var mulig. Garantert intagrammateriale og smaksopplevelser utenom det vanlige med kurs og arrangementer innen grunnoppskrifter, fondanter, frosting og pynting.

Jonathan Varcoe

Kunstner
Jonathan er multikunstner, med store talenter og engasjement. Han er svært allsidig og kreativ, og behersker alle former for visuell kunst; akryl, olje, graffiti, digitaltrykk og gjenbruk. Ofte inspirert av kjente skikkelser supplerer han med innslag av grafitti og streetelementer. Gled deg til å treffe Jonathan.

Marcus gillespie

Gastro- og gourmetkokk
Marcus er en eminent kokk og matgründer! Han har bakgrunn fra det franske kjøkken, og har jobbet på Michelin restauranter, og startet egne restauranter. Samtidig er han en utrolig kreativ, omgjengelig og blid fyr, som elsker å dele sin kunnskap og gjøre mennesker glade med mat. Gled deg til å lage mat med Marcus.

Moestue grape selections

Vinkurs og vinsmaking
Moestue holder arrangementer innen vin og vinsmaking. Deres erfarne vinkjennere presenterer viner på en spennende og forståelig måte, som er underholdende og lærerikt - både om vinene selv og bakgrunn og kultur. Dette anbefales nye i vinverden og vinkjennere.

Nirmel Mahe

BOLLYWOOD OG MAGEDANS, INSTRUKTØR OG DANSER​
Nirmel er en erfaren danser og instruktør, og har jobbet og drevet profesjonelt med magedans siden 2003. Hun har tatt og tilbakelagt utallige kurs i samba, dancehall og poledance. Men nærmest hjertet ligger Bollywood- og magedans, og det kan du nå lære av Nirmel.

NVA

Artist, musiker og låtskriver
Nova Kapelrud er en dyktig artist og låtskriver. Hun har gitt ut flere låter som har havnet på de største spillelistene på Spotify og Tidal, og har en god porsjon avspillinger på norsk radio. Her er det bare å glede seg over en rykende fersk artist med silkemyk stemme og en utrolig personlighet.

RenÉ Munthe Eik - Pizzamani

Pizzanerd og matblogger
"Pizzamani! Mani! Det ligger egentlig ganske klart i ordet hva det handler om. Det er på grensen til en sykelig fascinasjon for pizza, og da spesielt den italienske. Og blir napolitansk pizza nevnt, ja da glipper nesten forstanden."
Velkommen til saftige pizzakurs med Norges kuleste og største pizzanerd, René Munthe Eik!

Sara Chacko

Livsstils-, ernæringscoach og urteekspert
Sara Chacko er kjent som veileder, livsstilscoach, forfatter, foredragsholder og sin store kompetanse innen helse, kosthold og urtemedisin. Sara har drevet med og jobbet innen helse og kosthold i over 20 år. Nå kan du også bli inspirert av Sara, som elsker å dele av sine brede kompetanse. Sunn og god mat er for alle - og alle nivåer!

Sebastian Bremer

Sommelier
Som oldebarn av den norske konjakkprodusenten Sverre Braastad, er Sebastian er oppvokst med druer. Han ble tidlig interessert i vin, og har tilbragt til sammen ti år i Cognac og Bordeaux i Frankrike gjennom oppveksten. Sebastian er utadvendt, elsker å snakke med mennesker og har beina godt plantet på jorden.

Sømrom - Tanja Andreeva

Din lokale og digitale systue!
Sømrom er et sted for alle som elsker og sy og lære sammen. Hos Sømrom finner du kompetanse og profesjonell veiledning for å sette sydrømmene dine ut i livet. Tanja vant Symesterskapet på NRK i 2017, og startet Sømrom etter dette. Her finner du spennende og solide kurs, så finn frem symaskin og tråd og bli med!

TINA Nyborg

YOGA OG MINDFULLNESS INTRUKTØR​
Tina byr på velbehag og sammenkobling mellom kropp og sjel, og samtidig blir du sterk. Hun er en usedvanlig erfaren og dyktig instruktør som er godt vant med å undervise over skjermen. Hun holder arrangementer daglig og 7 ganger i uken, så nå har du også mulighet til å bli med på varierte og spennende timer med Tina.

Språkkurs

Med deg på vårt nyhetsbrev for mer info!

Denne siden benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen av hos oss. Ved å benytte siden videre samtykker du til dette.

X
X